ibizahousefinderz.com

Huurvoorwaarden

Share/Save

Reserveringen

  • De prijzen gelden voor het jaar 2015. In de prijs is inbegrepen de huur van het huis, gebruik van gas, water en elektriciteit (tenzij anders aangegeven), het gebruik van lakens/slopen, hand-/baddoeken voor persoonlijk gebruik. (Niet mee te nemen naar het strand.)
  • U kunt gebruik maken van het vakantiehuis van 16.00 uur op de dag van aankomst tot 10.00 uur op de dag van vertrek tenzij anders overeengekomen.
  • De aanmelding/reservering komt via telefonisch contact of per e-mail tot stand. Hierna ontvangt u van ons een boekingsformulier met alle relevante personele en financiële gegevens. De huurovereenkomst komt tot stand nadat de aanbetaling is gestort.

Betalingen en borgsom

De aanbetaling van 50% van de totale huursom, dient binnen gestelde datum na reservering te zijn gestort. Het restantbedrag dient contact te worden betaald bij aankomst op het eiland. Bij aankomst dient u tevens een borgsom te betalen als garantiestelling. Dit bedrag verschilt per huis/app. en is vooraf aan u bekend gemaakt. De borgsom wordt bij vertrek weer gerestitueerd onder eventuele aftrek van gemaakte kosten door beschadiging of vermissing van spullen en goederen. Ook kan het zijn dat de borgsom later wordt teruggestort nadat eventuele schade is bepaald. De hoogte van de borg wordt op het boekingsformulier vermeld.

Verplichtingen van de huurder

De huurder dient zijn vakantiedomicilie met respect en zorgvuldig te behandelen en aan het einde van de huurperiode in goede toestand achter te laten.

Bij de berekening van het aantal personen worden kinderen onder 1 jaar niet meegerekend. Het wonen en verblijven is slechts toegestaan aan het aantal personen dat in het boekingsformulier vermeld staat. Bij niet nakoming van deze afspraak worden extra huurkosten in rekening gebracht. Het is verboden feesten en partijen de organiseren voor gasten die niet in het huis/app. verblijven tenzij anders overlegd. Huurders mogen geen geluidsoverlast aan omliggende buren veroorzaken.

Annulering

Annulering van een gemaakte reservering dient schriftelijk te worden bevestigd. De annuleringskosten bedragen:

  • bij annulering tot 6 weken voor vertrek 20% van de huursom
  • bij annulering vanaf 6 weken tot 4 weken voor vertrek 50% van de huursom
  • bij annulering binnen 4 weken voor vertrek 100% van de huursom

De annulering gaat in op de dag dat de schriftelijke bevestiging is ontvangen.

Wij adviseren u direct bij de boeking van uw ticket een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten, zowel voor de reis als voor de huur van het huis.

Aansprakelijkheid ibizahousefinderz

De verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade of persoonlijk letsel ontstaan in het huis/app. De verhuurder is niet aansprakelijk voor vermissing van spullen.

Er zijn geen specifieke veiligheidsvoorzieningen voor kinderen. De verhuurder overlegt derhalve met u over de geschiktheid van een huis. Ouders en begeleiders blijven echter verantwoordelijk voor het toezicht en de controle op de kinderen.